Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- kreténtehén: Első lengyel túra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Na én pont azért írtam azt, hogy nem fekete/fehér a történet.
Amíg nem jön elő egyik hibája se, addig mondhatjuk rá, hogy "király". De miután összefosta magát, onnantól "szar". Schrödinger macskája - ne vedd ki a dobozból, ha nem muszáj.
Nem isteníti, aki le merészeli írni, hogy hibátlanul használja "x ideje". Neki bevált. Sőt, simán meg is spórolhatta vele a vételárat, szóval LEHET jó ár/érték aránya... (Nekem mondjuk, akinek ~1 napot bírt, nem tűnt ennyire jó vételnek, annak idején.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robore Ur30 evezőgép - 50% kedvezménnyel
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Amíg nem jön elő egyik hibája se, addig mondhatjuk rá, hogy "király". De miután összefosta magát, onnantól "szar". Schrödinger macskája - ne vedd ki a dobozból, ha nem muszáj.