Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
pusszycat
üzenetére
Pedig nincs értelme, mert a szakember azon van, hogy a munkát mihamarabb letudja, önszívató pluszmunkák nélkül, aminek más szempontból sincs értelme, nincs mit betenni helyette, de minek is, ebben semmi józan logika nincs.
Ez a régi beidegződés még a kommunista korból, de azóta már nem így mennek a dolgok. Mint említettem, korábban TV-video szervizt üzemeltettem, de ilyen emberi butaságoktól csak a hajam téptem. Hogy mit képzelnek egyesek, kinek kell az ő vacak alkatrésze, minek vegyem ki, minek rakjam be, ez egy akkora hülyeség. Örülünk, hogy a munka rendesen meg legyen csinálva, vigye el és többet nem akarom látni, mert az már nem jó jel.
De ha nem akarom látni az embert, akkor nem fogom szívatni magam ilyen felesleges dolgokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest