- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
yodamester10
üzenetére
Feltettem ide egy kérdést, leírtam, hogy milyen felhasználásra kellene roller. Te ezt elolvastad, és a "legnagyobb jóindulattal" küldtél privátban egy ajnálatot - kéretlenül - a saját rolleredről, ami megközelítőleg sem felel meg az én igényeimnek. Nem tudom melyik a rosszabb: az, hogy kéretlenül ajánlgatod a saját terméked, vagy az, hogy egy olyan topic-ból ajánlgatsz, aminek tagja vagy, láthatóan értesz is a témához, tudod, hogy nekem nem jó az, amit ajánlasz, de azért átküldöd, hátha a madár ráugrik, és megveszi. Végülis kit érdekel, hogy jó-e neki az "ajánlott" termék, az a lényeg, hogy te megszabadulj tőle. De az sem utolsó, hogy utána még te vagy megsértődve, hogy nem válaszoltam. Úgy gondoltam korrektebb, ha kussban maradok, és nem megyek bele egy vitába fölöslegesen, és még véletlenül sem feltételezem a rossz szándékot az ajánlásod mögött. Bíztam benne, hogy közben leesik a tantusz, ha máskor nem, az az előző, nyílvános válaszom után. De nem esett le, továbbra is úgy gondolod, hogy te mindent korrektül csináltál, hiszen így kell.
Amennybiben releváns lett volna az ajánlat, de számomra nem megfelelő, tisztelettel megköszönöm a lehetőséget, és visszautasítom. De ezt a fajta magatartást elég lehúzósnak tartom, így nem reagáltam rá.
De igazad van, én vagyok a paraszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Napelem
- Gitáros topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- DJI RC2 drón távirányító
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Sérült DJI Mini 2 és DJI Mini 2 SE eladó egyben.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest