- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
TazLeacher #31462 üzenetére
Táska ránézésre teljesen rendben van, tükör meg csak megvásárlás után derül ki mennyire normális szerkezet és nem remeg, normálisan be lehet állítani.
Xiaomi 5 Max-hoz ezt írják: 10" és 60 mm széles tömlő nélküli abroncs.
Rákerestem mit írnak az ekkora átmérőhöz azok a gyártók, akik a leírásban feltüntetik az PSI értéket.
40-45 psi - Ninebot F25, F35, F40, F65, D18, D28,, D38, D40
40-45 psi - Ninebot F65I (Tubeless pneumatic tyres (with inner tube))
42-48 psi - Ninebot Max G2, F2, F2 Plus, F2 Pro, F3, F3 Pro (Self-sealing tubeless tires)
42-48 psi - Ninebot E2 Pro (Air-leakage-proof tubeless pneumatic tires)
45-50 psi - Navee V40, V40 Pro, V50
50-55 psi - Ninebot F30, F40 (Tubeless Pneumatic Tyres with jelly layer)Dualtron Togo Limited - 10×3.0, 36 psi
Kaabo 10H - 10×2.25 (36 psi) / 10×2.5 (45 psi)
Nami Klima - 10×3.0, tubeless CST, street tires, 50 psiMivel ennél a Xiaomi modellnél nem írják, hogy öngyógyító gumi lenne (pedig azt feltüntetik), így a 45 psi az valószínűleg megfelelő érték lehet, nagyon nem lősz vele mellé.
Esetleg ha túl keménynek érzed, kényelmetlenül pattogós, akkor pár psi-vel lejjebb mehetsz. Ja, és 60 mm az kb. 2,36 hüvelyk. -
alphamooncam
őstag
válasz
Ilyesmit használok. Van benne eü csomag, tárcsafékzár, "svájci" imbuszkulcs készlet stb.
Szerintem magasra helyezni a súlypontot nem okos dolog egy mozgó járművön.
A kormányoszlopon, a benne lévő cuccok jobbra-balra csapódhatnak, ráadást még külön mozog a táska is.
A kettő így együtt kellemetlen érzés.
Amikor a megindult tömeg hirtelen "megáll", aki nem számít rá, azt meglepheti...
Szerintem.
-
DigitXT
félisten
válasz
Nagyon nem egyszerű rolleren úgy felszerelni egy visszapillantót, hogy az tényleg használható legyen, mégpedig abból adódóan, hogy a rolleren állsz, egészen más szögben látsz rá a visszapillantóra (és jellemzően kitakarja a képet a saját kezed). Kerékpáron sokkal jobban működik, akár egy kormány végre rakott visszapillantó.
Amúgy forgolódni nem csak, hogy nem kényelmes, hanem balesetveszélyes is.(Tekintettel arra, hogy az átlag roller egyenesfutása nagyon szar, könnyű hibázni.)
Táskával nem nagyon lehet mellélőni, ha csak ilyen célra kell. Mondjuk én biztos,
hogy nem raknám a táskába a telefont, jelige: a hasitasi nem kér kódot.
Kulcsot megint nem, ugyanezért. Ha a rollert lerakom akár csak 5 percre, akkor a cuccaimat pakolhatnám ki belőle, de ha van hova rakni, miért nem eleve ott volt? Szerintem ezeknek olyan tartozékokhoz van relevanciája, ami a rollerhez tartozik. (Gondolok itt mondjuk egy tárcsafékzárra, bár az kevés, vagy egy pumpára.)
Szerk: akkut is szoktak belerakni, kisebb akkunál el is bírja (nagyobbnál már gáz).
-
yodamester10
őstag
válasz
TazLeacher #31322 üzenetére
Már megint ide írogatsz
Gondoltam megkérdezem mivel ide nem lehet írogatni hogy mi eladó és az aláírás is megszűnt.Amire neked kellene roller az simán tudja,volt xiaomim is simán kenterbe veri.Vegyél olyat amivel most járok az tudja amit szeretnél igaz 6 kilóAz alsó sorral egyetértek amit írtál,elég lett volna válaszban,hogy köszi nem érdekel.Úgy gondolod,hogy 49 pozitív értékeléssel madarat keresek?Kicsit el vagy tévedve itt a fórumon.
-
yodamester10
őstag
válasz
TazLeacher #31320 üzenetére
Illet volna privátban válaszolni
-
yodamester10
őstag
válasz
TazLeacher #31317 üzenetére
Írtam privátot
-
Ráti
tag
válasz
TazLeacher #31294 üzenetére
Szia!
Én pár hete a Xiaomi 5 MAX mellett döntöttem és nem bántam meg. 95kg vagyok és alattam is fürgén teszi a dolgát. Érezhetően menne még ha nem lenne szoftveresen lekorlátozva. Egyetlen dologban van hiányérzetem az pedig a Xiaomi app. Kb semmire nem való - vagy lehet nem nyomkodtam eleget.
-
PociAti
őstag
válasz
TazLeacher #31299 üzenetére
Ha e kettő mellett döntöttél, akkor már a Navee -t se hagyd le a listáról.
Nagyjából ugyan az a cég (Xiaomihoz tartoznak), lehet ez a modell is ugyanabban az üzemben készül, vagy valamely testvér cégnél.
GT3 Max nagyjából azonos áron van a Xiaomival, ST3 lengéscsillapítása talán fejlettebb. Ilyen a Xiaomi 4 Ultra is, lengővillás. Kifutó modell, külföldön már erősen akciózzák, szerényen, de már nálunk is esik az ára. -
válasz
TazLeacher #31286 üzenetére
Xiaomi 5 Pro, 5 Max, esetleg Elite, 5
Segway F3/F3 Pro
Segway F2 II
Segway F2 Pro II
Segway G2Itt össze tudod az adataikat hasonlítani.
Inkább használat vegyél, ennyiért csak azok között van, ami az igényeidnek megfelel.
Ha lengéscsillapítós pálcikarollert keresel, a Segway G2 az egyik legjobb, nem is nagyon van más. Mivel most jöttek/jönnek ki az újabb rollerek, ez még lejjebb fogja nyomni a használt árakat. 160-200ezer közt keress, Hardveraprön, Marketplacen.Lengéscsillapító nélkül meg Xiaomi 4 Pro (2nd gen), Segway F2, F2 Plus, G30. Ezeket 130ezer körül keresd, drágábban szerintem nem éri meg.
90kilóhoz jobb egy erősebb motor. (G30 így inkább kilőve)
-
PociAti
őstag
válasz
TazLeacher #31294 üzenetére
2 hónapja árulják ezeket a Xiaomi rollereket, ezért nem nagyon van róla még vélemény.
Az elődök mind elég jónak számítottak, ezek is valószínűleg azok.
Talán elég lenne az, ha csak elöl van teleszkóp. Komolyabb, állítható első és hátsó lengéscsillapítóval rendelkező rollerek lényegesen kényelmesek, de drágábbak is.
Kritikus szakaszon lassú tempó mellett a lengéscsillapító nélküli 10-es abroncs is talán elegendő lenne, de ahogy láttam pesti agglomerációban borzalmasan leterhelt rossz állapotú utak vannak, így ott nem nagyon lehet megúszni lengéscsillapító nélkül.Amúgy a Xiaomi 5-nek sem a szokásos 54 mm-es abroncsa van, hanem szélesebb, 60 mm-es.
Az Elite határozottan sima aszfaltra lett optimalizálva, mivel ezt írják: "alacsony gördülési ellenállású, tömlő nélküli gumiabroncsok jobb hasmagasságot, kanyarstabilitást és jobb akkumulátor-élettartamot biztosítanak." -
BaLee
addikt
válasz
TazLeacher #31291 üzenetére
Földútra olyat kellene választani amin van első-hátsó teleszkóp, mert kirázza a lelkedet.
Segway G2 Max talán ahonnan ez indul, az újonnan 300k-s ársáv, használtan ~250k. -
Joshi
titán
válasz
TazLeacher #31289 üzenetére
Az általános ajánlott márkák a Xiaomi, Segway, Ninebot stb. Persze van még sok más ajánlott márka is, de ezek az aránylag "olcsó" rollerek. Én azt mondom, hogy újonnan 200k alatt nem nagyon van olyan roller amit te szeretnél.
-
PociAti
őstag
válasz
TazLeacher #31289 üzenetére
Ezeket a AERIUM rollereket mégis kik szervizelik?
Legyen valami filléres problémája (és valószínűleg lesz), nem tudod hová vinni, nem lesz olyan szervizes aki elvállalja, mert nem kap hozzá alkatrészt.
Vagy ha mégis találnál olyan profit, aki bármilyen problémával megbirkózik, akkor nem tudnád megfizetni, mert lehet többe kerülne a javítás, mint amennyit a roller ér. -
PociAti
őstag
válasz
Ilyen felhasználási módra képtelenség olyan rollert találni, amit jó szívvel lehetne ajánlani.
Mindenféle noname rettenetet árulnak olyan paraméterrel, ami papíron jó lenne...
De te nem papíron akarod használni, hanem terepen. Így amennyibe kerül, kb. annyit bukhatsz rajta, meg az egészségedet, amikor mondjuk eltörik a kormányszára.https://hardverapro.hu/apro/es01_elektromos_roller_elado/hsz_1-50.html
2 napja adtak fel egy hirdetést egy használt rollerre, ami elvileg lefedné az igényeidet. Banggoodon 132k-ba kerül egyik hasonmása, használtan 49.900-ért árulták. Még normális fotót se készítettek róla, hanem csak renderelt kép van a hirdetésben is. ES01 a roller neve, és azt állítja magáról 150 kg-ig terhelhető. Ezt kb. annyira hihető, minthogy egy töltéssel meg lehet kerülni vele a Földet.Lényeg, nagyon olcsón nem szabad elektromos rollert venni. Terepre is alkalmas normális rollert nem fogsz olcsón kapni. Inkább vegyél kerékpárt (ha nincs).
Ezek a noname, tömör gumis olcsó kínai rollerek legfeljebb ritka, kis sebességű városi használatra valók. Nagyon rövid életűek.
-
Joshi
titán
válasz
Mégis mi számít neked olcsónak? Egy max összeget mindenképpen be kellene lőni. Illetve egyértelműen lengéscsillapítós rollert kellene venni, hogy aztán most elől hátul is szükséges, az már egy más kérdés. Ja és fontos hogy hány kiló vagy, mert nem mind1 hogy a roller terhelhetősége 100 vagy 120kg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest