- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Depression: Hardver rúzs effektus?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
RaZroX
üzenetére
A zárnak némileg tükrözni kellene a védendő eszköz értékét.
Legalább olyan fontos hova zárod le, mint mivel. Mindegyik lakatot ki lehet nyitni (lásd LockPickingLawyer videói a YouTube-on), ezért a zárhoz ne lehessen túl kényelmesen hozzáférni, jól látható helyen legyen, hogy ne tudjanak szabadon szöszölni vele, stb. És amihez lakatolod, az is masszív legyen. Mindig rögzítsd valamihez, ne lehessen lelakatolva felkapni, és berakni egy kocsiba. A vázat lakatold le, ne a fékbowdent (többször láttam már erre példát.) Én az U lakatok híve vagyok, láttam már arra példát amikor a vázra tekert spirális lakatot lefejtették a rollerről.Útvonal megtervezésére az OpenStreetMap szolgáltatásait használom, számos esetben sokkal jobb eredményt hozott, mint a Google térképe. Három különböző útvonaltervező van benne: GtapHopper, OSRM és Valhalla. Közösség erejével frissülnek a térképek, minőségük azon múlik, adott helyen mennyi lelkesek a szerkesztők.
Lengéscsillapító ellenére (szerintem) nem az a fontos, melyik a legrövidebb vagy leggyorsabb útvonal, hanem ennek a kritikus közlekedési eszköznek, az elektromos rollernek melyik a legmegfelelőbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Harcművészet topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Parfüm topik
- One mobilszolgáltatások
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest