- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Tangerine #30435 üzenetére
Eleve mindenki magának engedélyezi a rollerjén a cruise control bekapcsolását. Mert amelyik rollerben van tempomat, abban is külön engedélyezni kell. Ez a lépés nem kikerülhető.
Ha valaki olyan szellemi állapotban van, hogy nem tudja felmérni mikor kapcsol be a rollerján a sebesség tartás, akkor ne használja!
Továbbá vannak olyan megoldások, amikor a gázkar fixen tartása, plusz a bal kézre eső gomb együttes megnyomása szükség a tempomat aktiválásához.
Én olyan sűrűn használom ahogy csak tudom. Ezért is feleztem meg a 5 másodperces időt, ezáltal valószínűleg már sok százszor kapcsolt be (talán már ezerszer is), de egyetlen alkalommal sem lepett meg.
Mégis hogy lehet az, hogy ez egyeseknél ekkora elvi problémát jelent? Mert ha fél tőle valaki, akkor gondolom nem is használja. Vagy kikacsolja. Akkor mégis mitől fél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- VGA kibeszélő offtopik
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Futás, futópályák
- LEGO klub
- TP-LINK routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest