- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
PociAti #29598 üzenetére
Igazság szerint nem nagyon csökkenti, mert eltérő a karakterisztika. A kemény rázást, kis ütéseket ez a teleszkóp nem csillapítja, pl. a kockakövet, érdes utat sem és szerintem még az akkut sem védi. Abból sejtem, ahogy a talpam is verte, egyszerűen már utáltam ilyen helyeken használni. Sima út, az persze jó volt.
Tehát ilyen szempontból többet ér egy kellemes CST gumi, mint a teleszkóp. De jobb szerintem a kettő együtt.
A teleszkóp szerepe ott jön be, amikor nagyobb huppanókat kell kiegyenlíteni, áthidalni és én ezért is kedveltem meg. Nagyobb gépet nem akarok, C-futómű, ilyesmi, ránézésre sem szimpatikus, ezt egyszerűbb felkapni, mozgatni, amikor kell.
Motor és hátsó kerék is Xiaomi-kompatibilis, elektronika is pótolható mással, konkrétan teleszkóp is rendelhető, nem látom olyan vészesnek. 1000 km gond nélkül lement, de majd jelzem a tapasztalatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hollow Knight
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest