Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• PociAti

őstag

válasz DigitXT #29558 üzenetére

Érdekes mutáns lény lehet lehet az, amelyik 25 km/h-val tud gyalogolni.

Embernél a gyors gyaloglás 8 km/h, a 10 km-es távon a világrekord 37:11, ami 16,13 km/h sebességet jelent.

Középiskolában az 1.000 métert 3 perc körül futottam, az 20 km/h sebességet takar. Futáshoz nem viseltünk sisakot.
    Rollerral - az egyenes szakaszokon - ennél egy hajszállal lassabban szoktam haladni (19 km/h), kritikus pontoknál pedig visszaveszem a tempót. Kipróbáltam, a sebesség növelése 25 km/h-ra, de pár km-es távon alig jelent idő nyereséget, viszont a kereszteződésekben nem marad idő feltérképezni a többi közlekedőt, és nekik sem marad idejük lereagálni az én megjelenésemet, és kitalálniuk az irányomat (esetleges kanyarodási szándékot).
    Illetve ennél a tempónál már egy kátyú, vagy műszaki hiba miatti esést is nagyon nehéz lehetne talpon kihordani. Alatta viszont jó eséllyel megoldható, hiszen az már futási sebesség.

25-ös sebességnél a legnagyobb problémát szerintem a tér szűkössége okozza. Ha nyílt terepen érkezik meg valaki egy olyan kereszteződésbe, ahol nincs, vagy nagyon elenyésző a forgalom, akkor pontosan fel lehet mérni a mozgását. Viszont épületek, nagy méretű járművek takarásából megjelenő apró felületű közlekedőt (rollerest, kerékpárost, futót, korcsolyázót) nehéz kiszúrni. Emiatt kell lassabban haladni. Nekik is maradjon idejük észrevenni.

Új hozzászólás Aktív témák