Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Azért a 29V messze van a full lemerítéstől, ezek a cellák 2.5V körül mennek mélykisülésbe, ha jól tudom, szóval pont azért (is) van benne a BMS, hogy lekapcsoljon egy még bőven biztonságos fesznél. Ergo nem tudod túlmeríteni, ha meg is áll alattad, akkor sem. Mondjuk én se láttam 29V-nál soha, de én még a teljesítmény csökkenést sem éreztem, nekem egyszer csak kikapcsolt. Igaz, akkor már sz.r volt a kijelző, így nem lehettem biztos benne, mennyi az annyi.

Szerk: mondjuk megtévesztő lehet a dolog, mert a nyugalmi fesz ezen a képen 35V (aznap vettem, konkrétan a kocsiért mentem vele a szerelőhöz, abszolút bevált, teljesen meg voltam vele elégedve, másnapig
), és a töltöttségjelzés eléggé pirosban van 12.4 km után.* Esetleg el tudom képzelni, hogy terhelésre esne be nagyon, és akkor tilt le a BMS, ha benéz 29V-ra...
Alattam kb. 16 km-t bírt ki, mások pedig azt írták, hogy 33V-nál még 5 km van hátra: reális lehet...
*: nem a teljes futás: a folyamatos 55 perces út előtt volt benne még egy kisebb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sweet.tv - internetes TV
- sziku69: Szólánc.
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), és a töltöttségjelzés eléggé pirosban van 12.4 km után.* Esetleg el tudom képzelni, hogy terhelésre esne be nagyon, és akkor tilt le a BMS, ha benéz 29V-ra...
Alattam kb. 16 km-t bírt ki, mások pedig azt írták, hogy 33V-nál még 5 km van hátra: reális lehet...