- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
Na srácok, végre megoldódott a több mint egy hónapja (06.22.) [link] keletkezett zárlat problémám.
FID munkája kiváló, olyan dolgokat is megcsinált, amit előre nem beszéltünk meg, de "előre" gondolkodva úgy alakította ki a kábelezést, hogy később azt le tudjam csatlakoztatni/át tudjam helyezni. ( Hátsó sárvédő LED + csatlakozó, és index visszajelző LED )
Pár szó a több mint egy hónap javítási időről...
Javítással kapcsolatban azt a céget kerestem meg írásban június 28.-án, amelyiktől februárban vásároltam a rollert.
Egy hét elteltével, mivel nem kaptam választ, megkerestem írásban egy másik céget is, de onnan sem kaptam választ.
A másik cég további személyes megkeresésre adott egy hat számjegyű árajánlatot.
Futureboard hat levél, és közel egy hónap után közölte, hogy nem tudja vállalni ( gondolom leterheltek*) a munkát, de mivel FID-del már korábban felvettem a kapcsolatot így zöld lámpát kaptam.
Még egyszer nagy köszönet FID-nek, mindenkinek csak ajánlani tudom !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest