- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
GoodSpeed #26648 üzenetére
Hajdúszoboszlón 4-5 alkalommal jártam, '90-es években sok hőlégballon versenynek adott otthont (aztán később áttolódott inkább Debrecenbe). Nos akkor néha imádkoztunk szélért, néha meg azért, hogy kevesebb fújjon.
Az előző tippen nem jött be, hogy a teljes megtett táv és az összes teljes töltések számának hányadosa esetleg árulkodó lehetne. 10 screenshot alapján valahol 28 km környékén ingadozik. 670 km-nél 27,95 volt, 1482-nél 28,50, 1994 km-nél pedig 27,70.
A távolságokra néha én is ráellenőrzök, olyankor vinni szoktam magammal a Garmin GPS-t. De a roller is teljesen jól méri magát, meg lehet benne bízni.
Az m365 Tools-ban ilyen értékek vannak, és ha jól tudom némi átfedés van a két applikációban (közös fejlesztők, részben közös kódbázis).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Synology NAS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gmail
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest