Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kempingezés és sátrazás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
Igazad van, sok minden kitakarja. És amikor nem, akkor is ott van az a probléma, hogy nincs mögötte egy homogén felület, ami keretet adna a lámpának, így nem tudni, hogy az a sárga fény mihez tartozik. Meg ahány roller, annyi megoldás. Nem fix helyen van, hogy az autós tudja hol keresse. Illetve kb. a rollerek 98%-án nincs is roller, de amelyiken van, azok fele se használja minden alkalommal. Szóval nem is keresik a szemükkel.
Én csak erre a modellre jellemző legnagyobb hiányosságra hívtam fel a figyelmet, nem úgy általánosságban, hogy mennyire nem megoldott illetve mennyire nem megoldható rendesen az irányjelzés.
Haszontalan látszatmegoldásokkal szerencsétlenkedni amiatt káros, mert az általában a lényeges dolgokról veszi el a figyelmet.
Itt sem szabad hamis érzetbe kergetnie a rolleresnek magát azzal, hogy valahol egy tompa borostyán led pislog, és azt biztosan meglátta az autós. A logikus és kiszámítható mozgásból a legtöbb sofőr érteni fogja mi a rolleres szándéka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest