Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Manual is azt írja gyorulásra, hogy more/less agressive
Ez egy King
de igen, 90 sztem necces rajta...pro2-vel meg elhiszem, hogy lehet menni 90-es úgy, hogy nem feltétlen hal meg az ember, de abban biztos vagyok, hogy az 2x túl van minden ésszerű határon azon a vázon
Ha javasolhatom, olyan gépet nézz, amiben nem ez a
szutyoknyers minimotors cucc van, hanem valami értelmes szenzoros-szinuszops cucc. Azzal lehet értelmesen IS közlekedni, de ha megkéred, hogy dobja el az elszét, akkor megteszi. Na ennek a minimotors cuccnak sosem volt esze.
De igen, 60V vs 72V nagyon más liga. 40 alatt csak úgy tudok vele menni, hogy rángat össze vissza, nem győzök bólogatni, hogy rohadjon meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ASUS routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de igen, 90 sztem necces rajta...pro2-vel meg elhiszem, hogy lehet menni 90-es úgy, hogy nem feltétlen hal meg az ember, de abban biztos vagyok, hogy az 2x túl van minden ésszerű határon azon a vázon
De igen, 60V vs 72V nagyon más liga. 40 alatt csak úgy tudok vele menni, hogy rángat össze vissza, nem győzök bólogatni, hogy rohadjon meg