- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
közben nekem megjött kínából a kis hordozó fogantyú egy ezresért. anno mikor futurer honlapját néztem láttam hogy volt náluk is hasonló tizenezrekért etwowhoz és gondoltam nekem se ártana egy, és igazam volt.
ha valaki esetleg akar rendelni akkor ezt tudom ajánlani, azzal a kitétellel hogy ezt meg kell vágni. mivel ahogy a képen is mutatják a csőre kell rakni, ezért van a hátán egy öv rész ami nem túl jó. lehet ezt is kugoo csőre rakni, de az nem elég vastag, ezért csúszkál és baromira kényelmetlen.
viszont találtam egy etwowos videót ahol alulra a kerékhez van rögzítve, és oda meg csak úgy fért ha levágtam egy darabot belőle. így viszont nagyon jó, sokkal kényelmesebb cipelni (ahol alapból megfognád az már erősen messze van az ideális súlyponttól hogy kényelmes legyen, ez ezt orvosolja). az egyetlen baja hogy zörög kicsit ahogy menetközben a váznak ütődik, de ennyit megér, másoknak is javaslom, hogy nézzetek utána és vegyetek egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs