Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
közben nekem megjött kínából a kis hordozó fogantyú egy ezresért. anno mikor futurer honlapját néztem láttam hogy volt náluk is hasonló tizenezrekért etwowhoz és gondoltam nekem se ártana egy, és igazam volt.
ha valaki esetleg akar rendelni akkor ezt tudom ajánlani, azzal a kitétellel hogy ezt meg kell vágni. mivel ahogy a képen is mutatják a csőre kell rakni, ezért van a hátán egy öv rész ami nem túl jó. lehet ezt is kugoo csőre rakni, de az nem elég vastag, ezért csúszkál és baromira kényelmetlen.
viszont találtam egy etwowos videót ahol alulra a kerékhez van rögzítve, és oda meg csak úgy fért ha levágtam egy darabot belőle. így viszont nagyon jó, sokkal kényelmesebb cipelni (ahol alapból megfognád az már erősen messze van az ideális súlyponttól hogy kényelmes legyen, ez ezt orvosolja). az egyetlen baja hogy zörög kicsit ahogy menetközben a váznak ütődik, de ennyit megér, másoknak is javaslom, hogy nézzetek utána és vegyetek egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő