Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
közben nekem megjött kínából a kis hordozó fogantyú egy ezresért. anno mikor futurer honlapját néztem láttam hogy volt náluk is hasonló tizenezrekért etwowhoz és gondoltam nekem se ártana egy, és igazam volt.
ha valaki esetleg akar rendelni akkor ezt tudom ajánlani, azzal a kitétellel hogy ezt meg kell vágni. mivel ahogy a képen is mutatják a csőre kell rakni, ezért van a hátán egy öv rész ami nem túl jó. lehet ezt is kugoo csőre rakni, de az nem elég vastag, ezért csúszkál és baromira kényelmetlen.
viszont találtam egy etwowos videót ahol alulra a kerékhez van rögzítve, és oda meg csak úgy fért ha levágtam egy darabot belőle. így viszont nagyon jó, sokkal kényelmesebb cipelni (ahol alapból megfognád az már erősen messze van az ideális súlyponttól hogy kényelmes legyen, ez ezt orvosolja). az egyetlen baja hogy zörög kicsit ahogy menetközben a váznak ütődik, de ennyit megér, másoknak is javaslom, hogy nézzetek utána és vegyetek egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest