- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gizmoboy
csendes tag
Sziasztok! A héten eltört a Xiaomi M365-ös rollerem kormányrúd-rögzítő fém kampója. Nem teljesen lepett meg, mert pont néhány napja láttam eBay-en ilyen alkatrészt, amihez azt írták, megerősített. Szóval emiatt sejtettem, hogy gond lehet vele, de reménykedtem, hogy én nem járok így. Még haza tudtam vele menni, csak mindig tolnom kellett előre a kormányt, hogy kimerevítsem, és persze a szokásosnál óvatosabban mentem. Egyébként 700 km van a rollerben.
Nem olvastam vissza alaposan a fórumot, tudja esetleg fejből valaki, hogy nagyságrendileg hányan jelezték már itt ezt a problémát, és el tudták-e intézni ezt garanciában? Pénteken beszéltem a hivatalos szervizzel (WayteQ), és egy gyökér volt a vonal másik végén. Először azt mondta, hogy ő ilyenről még nem hallott, meg biztos túlságosan meghúztam, és erre nem vonatkozik a garancia, aztán pár mondattal később már azt, hogy kettőről már hallott. Ez rohadtul nem kopóalkatrész, se nem akkumulátor, úgyhogy nem látok rá okot, hogy ezt ne kelljen ingyen kicserélniük. Viszont az az érzésem, hogy az élő fába is bele fognak kötni, ha elviszem hozzájuk. Szerencsére teljesen gyári a roller, és még hónapok vannak a gariból. Tudtok tanácsot adni az ügyintézéshez? Köszönöm előre is: gizmoboy
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen egeret válasszak?
- Könyvajánló
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest