Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bexinho23

őstag

válasz bexinho23 #19894 üzenetére

Előrelépés az ügyemben.

Március 27. (hétfő) - Felhívtam a Segwayt, megbeszéltem velük a részleteket, miket küldjek nekik emailben, hogy elfogadják a garanciát és küldjék a további instrukciókat.

Március 29. (kedd reggel) - küldtek emailt, amiben jelezték, hogy rendeljem meg az általuk küldött linken keresztül (UPS) a futárszolgáltatást, ami ingyenes számomra. 9.20kor a webes felületen rögzítettem, hogy 10.00-tól bármikor felvehetik a rollert. Már ezen a napon 13.00kor jöttek is érte. (Csehország a célállomás)

Március 30. (szerda) - webes felületen keresztül követhető a szervizelés állapota. Ezen a napon vették át a rollert.

Március 31. (csütörtök) - megrendelték az alkatrészt.

Április 19. - a magyarországi ügyfélszolgálat írt, hogy sajnos a várt alkatrész nem áll rendelkezésükre, így ha a 30. napig nem tudnak csere terméket biztosítani (Segway, újra 2 éves garanciával), akkor a vásárlási összeget fogják átutalni.

A hibára most kérdeztem rá, mert arról információt nem kaptam még. Viszont a termék összegének átutalásának nem örülnék, mert 1 évvel ezelőtt (1.100 km) 180ezerért vettem.

Új hozzászólás Aktív témák