- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
akerbis
aktív tag
Sziasztok!
Akik emlékeznek még: 1 hónapja vettem kb. egy Kugoo S1-et 2200Km-el, szép és szervizelt állapotban. Akksi teszten 82%-os állapotot mértek, tehát kicsit értetlenül állunk az eladóval a jelenség előtt, nos egyik reggel egész éjjeles töltés után indultam el vele és kb. 300m után leállt a gép. Nem tudom jelent-e gondot de lejtővel indult az út és a visszataplalos első féket használtam. Gyengébb volt a fékhatas nem tudom tehettem e kárt benne hogy teli akksival használtam, de tény hogy a gép csak töltőn képes működni, úgy megy minden funkció, de ha nincs töltőn egy villanás után kikapcsol ja magát a cucc. Esetleges tultoltottség miatt vártam egy hetet hogy állásában merüljön de nem javult meg. Fél órát már tudtam tölteni a led visszajelzőt figyelve, de akkuról nem hajlandó menni. Lenne valami ötletetek hogy mi lehet vele? Vízet nem kapott.
szerek. : Új hsz. akart lenni nem válasz. Bocs kedves előttem író!
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 2 akkuval
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akkuval
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- DJI Goggles Integra Motion Combo - drón szemüveg +DJI RC Motion 2 kontroller
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest