- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
phoenix1989 #16658 üzenetére
Ha már ilyesmi (persze sokkal gagyibb), ilyenről van tapasztalat valakinek?
[link]
Elég jók az alis értékelések. Szóval azt tudni vélem, hogy ne lehet szerelni és a semmitől jobb. De lehet pár km és kuka... Ez már alis review bol ritkán derül ki... Vissza nem jön senki fikázni, én sem szoktam.Nincs sok célom, Stock m365 pro jön, heti 2x9km Pesti út a terv, tervek szerint bicikli úton. Gumi tömör. Annyit szeretnék, hogy tudjon annyit, mint pl egy decathlonos lábbal hajtós gép.
Erre jó lehet vagy erre sem?
Hátsó felfüggesztés is van ilyesmi árban, de félek, hogy az a vékony anyag oldalra elcsuklik... Azt olvastam, hogy drágábbal is járt itt valaki úgy.Még ami fontos, 88 kiló vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Street Fighter - Íme az új mozifilm teljes szereplőgárdája
- Proxmox VE
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest