Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tin

veterán

válasz f3rdzs0 #1538 üzenetére

teljesen jo lett, ezt majd en is meg akarom csinalni, mert kozepen az a kis csik keves szerintem. meg azt is, amit BLACK csinalt, hogy leragasztani szeles szalaggal a sarvedo alatt es az egyeb helyeken a reseket, a froccseno viz miatt. lehet jobb is, mint a szigeteloanyaggal szorakozni, a nagy reszehez ez is eppen eleg.

szerintem az akku visszajelzese nem sokat jelent, nekem volt, hogy egy komolyabb emelkedo utan 1 kockat jelzett, mintha ures lenne. a feszultseg sokkal megbizhatobb szerintem, irta valaki korabban, hogy hany voltnal jar a vegen a toltottseg (berobi78 es Vertigo irta le).

tehat 42V a 100%, 33V-nal meg 5 km maradt, 30V-nal nagyon visszavesz, 1-2km maradt, 29V-nal ures, kikapcsol. en tegnap asszem 33-34V korul voltam, amikor lement a 13-14km.

amit meg meg akarok csinalni ez alapjan a leiras alapjan, hogy valahogy atallitani az 1-es sebesseget 10km/h-ra, mert meg az is tul gyors azokon a helyeken, ahol nagy visszaforditok es emelkedok vannak az utamon. a 2-es kb jo utazosebesseg, ha forgalom van (nalam olyan 20km/h korul), a 3-as pedig a no limit, nekem is 25-26km/h.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés