Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
f3rdzs0
üzenetére
teljesen jo lett, ezt majd en is meg akarom csinalni, mert kozepen az a kis csik keves szerintem. meg azt is, amit BLACK csinalt, hogy leragasztani szeles szalaggal a sarvedo alatt es az egyeb helyeken a reseket, a froccseno viz miatt. lehet jobb is, mint a szigeteloanyaggal szorakozni, a nagy reszehez ez is eppen eleg.
szerintem az akku visszajelzese nem sokat jelent, nekem volt, hogy egy komolyabb emelkedo utan 1 kockat jelzett, mintha ures lenne. a feszultseg sokkal megbizhatobb szerintem, irta valaki korabban, hogy hany voltnal jar a vegen a toltottseg (berobi78 es Vertigo irta le).
tehat 42V a 100%, 33V-nal meg 5 km maradt, 30V-nal nagyon visszavesz, 1-2km maradt, 29V-nal ures, kikapcsol. en tegnap asszem 33-34V korul voltam, amikor lement a 13-14km.
amit meg meg akarok csinalni ez alapjan a leiras alapjan, hogy valahogy atallitani az 1-es sebesseget 10km/h-ra, mert meg az is tul gyors azokon a helyeken, ahol nagy visszaforditok es emelkedok vannak az utamon. a 2-es kb jo utazosebesseg, ha forgalom van (nalam olyan 20km/h korul), a 3-as pedig a no limit, nekem is 25-26km/h.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubuntu Linux
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Tanks - MMO
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest