Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix1989
addikt
válasz
DigitXT #14311 üzenetére
Szerintem baromi jól gyorsul. Nem tudom lehet e különbség mert nekem a 2022 verzió van. A képeken is másképp nézett ki mint amit kaptam. Az aksi kijelzés nem tetszik mármint szerintem baromi pontatlan nehéz megállapítani mennyit tudok még menni vele. 2 es fokozatban 30 32 közt szoktam menni hatótávbak szerintem köze sincs a 55km hét de 40 se biztos. Bár ezt hétvégén letesztelem. Másik a töltés. Ha a rollerhez dugom először a töltőt akkor is világít meg csattan egyet fordítva nem szóval amúgy is úgy töltöm. A feszültség jelző viszont szintén fura volt mert 54,4re töltött ha jól emlékszem és semmit nem csináltam vele 53,7 re esett. Miért? Az után már sose esett le magától ha nem volt használva.esetleg valami pontosabb óra akku kijelzés lehetséges?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hobby elektronika
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Milyen videókártyát?
- Gumi és felni topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i5-7G I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest