- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Reggie0 #13211 üzenetére
Pont tegnap olvastam én is ezt, h digitális aláírást is fognak már ellenőrizni.
Gondoltam is, h megosztom, valaki korábban már kérdezte, h mi a firmware újítása, de úgy voltam vele, ez legyen már a módosított szoftvert használók problémája.Mondjuk nem tudom minek kínlódik a Xiaomi.
Ezzel csak azt éri el, h aki módosított szoftverrel akar pár km/h pluszt elérni (az ES, vagy a Ninebot motorja 30-33km/h-nál többel úgyse tud hosszú távon károsodás nélkül menni), az majd valami másik gyártótól vásárol rollert, ami jó esetben már amúgy is alapból 30-35-ös végsebességet enged.Ráadásul szerintem ráérnének ezzel akkor is, amikor már megjelenik valami szabályozás az adott régióra, akkor kiadnak egy firmwaret, lekövetve ezzel kvázi jogkövető magatartásként az adott ország előírásait.
Vagy fogjam fel úgy, h milyen rendesek, h már most bevezetik ezt, h legyen idő megoldást találni a problémára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest