Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
sandró60
üzenetére
+Vodike
Igen, de első körben a sima Xiaomi lengéscsillapítót rendeltem előreutalással még dec 3.-án. Aztán a héten írtam is nekik meg telefonáltam hogy valami nem stimmel a rendelésemmel. A srác telefonba korreknek tűnt, rá is beszélt a Monorimes változatra, meg is beszéltük hogy küldje el a módosított számlát és én elutalom a különbözetet. Azóta küldi úgy, hogy kinyomta a telefont is, aztán visszahívott hogy ő arra várt hogy én küldök neki emailt amire majd válaszol. Na ezt már nem nagyon értettem, de mondom már kettő emailt is küldtem. Szóval most ott tartunk hogy még mindig várom az emailt. Hétfőig még várok aztán fogyasztóvédelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest