Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sasa311

    veterán

    válasz iceQ! #82557 üzenetére

    Legtöbbször a tógazdák sem értik, hogy miért hoznak bizonyos szabályokat. A legtöbb helyen azzal a blőd marhasággal magyarázzák a magok tiltását, hogy nagyon rontja a vízminőséget. Ami teljességgel sületlenség. Főleg annak fényében, hogy ugyan ezen a tavon a por alapú etetőanyagot (ami sokszor, főként szintén kukorica alapú), ami valóban szennyezi a vizet és alig ad tápanagot a halnak meg lehet használni.

    A nem főtt (vagy legalább nem előáztatott) mag hátránya (amiért senkinek nem kellene a saját érdekében így használni a magot ha csak nem egy helyet etet előre) az az, hogy eltelíti a halat és nagyon lelassítja az emésztését, ezátal nem tudod megfogni ;] Még a puhára főtt kukoricát nyáron (pl. 22 fokos vízben) 3-4 óra alatt megemészti (valójában alig hasznosítja, mondjuk úgy, hogy inkább átmegy rajta), addig ez a nyers, kemény mag esetében 24 óra is lehet... Minél hidegebb a víz annál több.

    [ Szerkesztve ]

    Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

Új hozzászólás Aktív témák