Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mylord3
csendes tag
válasz
sz.zs.
üzenetére
Ugye, még mindig a hajnali "gyors és jó minőségű" KV-ról van szó? Nálam azért hajnalban, különösen a téli sötétségben minden perc számít, soxor duplán is, így nekem nem fér bele ilyenkor a kar- és géptisztítás, zacckirakás, fejmosás...stb. A másik dolog pedig, hogy habár nem ismerem, de ez az okoskonnektor ezek szerint vmilyen időzítő, ugye? Én viszont elég hektikusan alszom, van, amikor az általános ébredési időm előtt fél- egy órával már felébredek, és van, amikor csak másnap hajnalban!
Ennek az időzítős KV-zásnak véleményem szerint sokkal inkább hazaérkezéskor van/lenne számomra értelme, mert azért az fixebb, mint a hajnal.
Amúgy pedig akkor te mikor használod a podos gépet? ...mert szerintem abban egyetértünk, hogy a pod azért nem eszpresszó, viszont rapid mód!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Eladó egy Pixel 7a
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ennek az időzítős KV-zásnak véleményem szerint sokkal inkább hazaérkezéskor van/lenne számomra értelme, mert azért az fixebb, mint a hajnal.
Amúgy pedig akkor te mikor használod a podos gépet? ...mert szerintem abban egyetértünk, hogy a pod azért nem eszpresszó, viszont rapid mód!