- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
paljoc
üzenetére
nagyon aluladagolni én sem, de annak meg otthoni userként kevés értelmét látom (épp eléggé gyorsítja a lefolyást a durvább őrlemény). egyébként azért durvábban őrölve a szokásos 17 gramm helyett mondjuk 16 szokott kijönni.
mindegy, azért nem értettem az egészet, mert ez csupa olyasmi, amit szerintem azóta próbálgatunk kb. kávénként, amióta elkezdtük ezt az egészet. jó, persze, vannak tipikus beállítások, és én sem nézem már meg nagyon máshogy, amiről tudom, hogy legutóbb hogy volt jó.
de az egész alapvetően a kioldódási arányról szól, mind a durvább őrlés, mind a kisebb adag, mind a rövidebb ideig tartó lefolyás azt eredményezi, hogy kevesebbet oldunk ki ugyanabból a kávéból. szerintem inkább az lehet a kérdés, hogy ez miért lehet jó. elolvasom, na!
mindenesetre szólj, ha valamilyen kávé elkezd így zenélni, akkor játszok vele én is

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- E-book olvasók
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AutoCAD
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest