Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SiD-
tag
ezt ma felvetettem a hazai LM gurunak és le lettem szólva, hogy ez így jó és pont az a jó benne, hogy "hatalmas vízmennyiség áll a rendelkezésre, aminek köszönhetően finomabbra kell őrölni, ezáltal jobban ki lehet oldani a kávét".
erre azt mondtam, hogy oké, de mi van akkor, ha én 18g-ból szeretnék 38g kimenő tömeget előállítani, mert ezzel a tömegaránnyal finom az italom, viszont a 14g-s szűrőbe is 20g-t kell tennem, hogy egyenletes legyen a kioldódás. erre megint le lettem szólva, hogy dobjam el a mérleget és ne zavarjon engem, hogy 20g-t kell tenni a szűrőbe. mondom, oké, de 20g-ből már túl tömény az oldat, borul az ital egyensúlya. erre megkaptam, hogy biztos a kávéval van a gond és itt jön be a kávégéphez igazított pörkölés. ezen a ponton nekem elszakadt a cérna.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Suzuki topik
- Lightyear - befektetési app
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kutya topik
- Gumi és felni topik
- Guild Wars 2 (GW2)
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest