Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
zoknee
üzenetére
Én is bírom, amikor az utcáról betévedt embereket egy kalap alá veszik, és nem gondolják, hogy valaki valóban ért is hozzá, lehet hogy még jobban is, mint a gép mögött álló barista.
Anno bementem a szokott helyre, új csaj, kérdem, milyen kávétok van jelenleg? Elkezdte sorolni, hogy espresso, latte...
A másik srác már ismert, kapásból mondta a napi aktualitást. Mondjuk az elején mindig szkeptikusan fogadnak, meg hogy mit akarok itt tudálékoskodni, aztán amikor pár mondat után közlöm, hogy évekig magamnak pörköltem, több száz fajta kávét ittam már, akkor kezd komolyabban venni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Neo 2 Digital Transceiver/ Új, Garanciás Eladó
- Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand's Samurai bőrkabát! Nagyon jó minőségű bőr!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo drón szett - Garancia, Care Refresh, PL Filter
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- DJI MINI 3 PRO DRONE ELADÓ/ DJI BESZÁMÍTÁS
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A másik srác már ismert, kapásból mondta a napi aktualitást. Mondjuk az elején mindig szkeptikusan fogadnak, meg hogy mit akarok itt tudálékoskodni, aztán amikor pár mondat után közlöm, hogy évekig magamnak pörköltem, több száz fajta kávét ittam már, akkor kezd komolyabban venni.