Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- lezso6: Kvaterner szégyen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Kávés tejszínhab
Vettünk a piacon 35+% -os tejszínt a piacon a spenóthoz, de maradt 2+dl. Gongolkoztam hogyan lehetne jól felhasználni habnak, aztán jött a gondolat: megkísérlem kávéval elegyítve habbá emelni.
Lebattyogtam egy közeli boltba, ahol közepesen jó a kávé, kértem egy eszpresszót, hazabattyogtan, betettem a fagyasztóba a tejszínnel, a habverővel és a tállal -amiben a felverés zajlani fog- együtt. Fontos, hogy habverésnél minél hidegebb legyen a habalapanyag, a majdnem 0 fok szerintem egy jó alap.
Eszpresszó + 2dl tejszín + némi porcukor került veretésre a habverési tálban egy kézi habverőgép segítségével.
Kételkedtem abban, hogy sikerülni fog e, nem fogja e túlhigítani a tejszínt a kávé, de nem. Kicsit lassabb volt, mint simán, de várakozásaimat felülmúlta, igen jó lett.
Kicsit háttérbe szorult a kávé íze, tesztelni kellene, hogy 1 eszpresszó + 1dl tejszínből lehet e hab.Megjegyezném, hogy természetesen ez nem egy fogyókúrás kávé, de sokat lehet segíteni a helyzeten, ha az ember nem tesz bele cukrot, valamint előtte és utána néhány órával nem eszik számottevő mennyiségű szénhidrátot. Valamint cukor nélkül a ketogén étrendet folytatóknak egy jó kávévariáció lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- One mobilszolgáltatások
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Horizon: Zero Dawn
- Filmvilág
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest