Hirdetés
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi970307
tag
Sziasztok!
Eddig is próbáltam figyelni arra, hogy a lehetőségeimhez mérten a lehető legfinomabb kávét tudjam inni, így a régi Szarvasi helyett 4 éve lett egy Delongi karos (nyomásfokozós), majd 7 hónapja egy Jura Impressa Scala Vario automata kávéfőző (sajnos muszáj automata, egyedül csak én szeretek a kávéfőzés folyamatával is foglalkozni). Eddig szinte csalódott is voltam, mert soha sem volt olyan Crema, mint a nyomásfokozós Delonghival. Kávékból próbáltam a Tchibo Sicilia Style-t, kb 1 hónapja az AVX két fajta kávéját is, de nekem a legjobb ízt a Boro Coffee hozta. A főnököm egy haverjáé a cég, és feltűnt, hogy a munkahelyen mindig finom a kávé, így rákérdeztem, hogy milyen fajta és vettem én is belőle. A Boro Coffee Gold-ot próbáltam még csak, ami 30% arabica és 70% robusta keverék, de van még sok fajta. Érdekes módon ezzel a kávéval nagyon szép, vastag crema keletkezett, a presszó pedig nagyon finom, krémes. Az AVX-es valamiért nem volt ilyen, és kicsit nekem savas is volt.
Próbálta már esetleg más is? Szerintem egész jó árban vannak, kíváncsi lennék más véleményére is. Szeretném majd kipróbálni a drágább fajtákat is.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen routert?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Linux haladóknak
- Robotporszívók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Arc Raiders
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest