Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi970307
tag
Sziasztok!
Eddig is próbáltam figyelni arra, hogy a lehetőségeimhez mérten a lehető legfinomabb kávét tudjam inni, így a régi Szarvasi helyett 4 éve lett egy Delongi karos (nyomásfokozós), majd 7 hónapja egy Jura Impressa Scala Vario automata kávéfőző (sajnos muszáj automata, egyedül csak én szeretek a kávéfőzés folyamatával is foglalkozni). Eddig szinte csalódott is voltam, mert soha sem volt olyan Crema, mint a nyomásfokozós Delonghival. Kávékból próbáltam a Tchibo Sicilia Style-t, kb 1 hónapja az AVX két fajta kávéját is, de nekem a legjobb ízt a Boro Coffee hozta. A főnököm egy haverjáé a cég, és feltűnt, hogy a munkahelyen mindig finom a kávé, így rákérdeztem, hogy milyen fajta és vettem én is belőle. A Boro Coffee Gold-ot próbáltam még csak, ami 30% arabica és 70% robusta keverék, de van még sok fajta. Érdekes módon ezzel a kávéval nagyon szép, vastag crema keletkezett, a presszó pedig nagyon finom, krémes. Az AVX-es valamiért nem volt ilyen, és kicsit nekem savas is volt.
Próbálta már esetleg más is? Szerintem egész jó árban vannak, kíváncsi lennék más véleményére is. Szeretném majd kipróbálni a drágább fajtákat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen egeret válasszak?
- EA Sports WRC '23
- Synology NAS
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest