Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noroo
tag
Unboxing: Mini mill + Monsooned malabar (francia pörkölés dec közepe)
18gr őrlemény 47gr végtermék cca 90 fok körül, 30mp lefolyás brita szűrt víz, végtermékgyártó: sokéves krups XP5240.
talán a fentiek azért fontosak (nekem) mert több hónapnyi fórumolvasgatás után vágtam bele most a "rendes" kávézásba, azok alapján amiket itt tanultam tőletek.
(tudatlanul téglával persze már sokéve kávéztam, deeee halottakról jót vagy semmit....)ízek: fogalmam sincs. Éreztem valamit, ami jó, és ezt még sokkal a kávézás után is, tehát(?) a lecsengése hosszú, hogy milyen íze volt, azt nem tudom, de azt igen, hogy nem is emlékszem mikor ittam ilyen finomat, ittam-e egyáltalán!

Ez az első húzás volt, remélem később már az is meglesz, hogy mit érzek!

Így én most ezzel az eredménnyel köszönném meg a sok segítséget, amiről nem is tudtok talán, hogy volt!

Remélem majd én is viszonozhatom vmivel.

Noroo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(tudatlanul téglával persze már sokéve kávéztam, deeee halottakról jót vagy semmit....)