- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gippazoid
őstag
válasz
soldier2
üzenetére
Arra nincs észérv, hogy miért kell mást piszkálni... Ezért magyaros. Ez nem személyeskedés, az teljesen más, de mindegy.
Miért kellene nekem érvelni, hogy mit miért szeretek? Mert ez itt egy bíróság ahol meg kell magyarázni, miért szeretem a piros almát és nem a zöldet?
De ezt most még külön magyarázni kell? Igen, úgy tűnik, igen.Külföldi fórumokon még nem láttam ilyet, pedig ott több országból is írnak egy adott témában. Ez ebben a nyomorult országban jellemző leginkább.
De akinek nem tetszik, hogy milyen kávét szeretek, az ne olvassa azt amit a témáról írok, egyébként meg nem érdekel a véleménye.
Ez nem egy privát fórum.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Formula-1
- Projektor topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenMediaVault
- Viccrovat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- További aktív témák...
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest