Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vTamas35
csendes tag
Engem három év alatt nem sikerült meggyőznie senkinek, hogy cseréljem le, pedig kaptam érte eleget.
Az E61 is inkább szerelem gyerek mit racionális döntés, de ettől függetlenül semmi baj vele, ha az ember nem sajnálja azt a pár másodperc extra melót a hűtőcsapolásra. Ezt is szét lehet tuningolni, hogy tudjon mindent amit kell. A PID hiányát lehet rutinnal (fejhőmérő/hűtőcsapolás) pótolni, a hőstabilitás és a vízterítés pazar, előáztatás tuning, roto pumpa benne, nekem ennyi elég. Ja és tényleg szépek 

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mesterséges intelligencia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Befutott a peronra a hardvervonat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az E61 is inkább szerelem gyerek mit racionális döntés, de ettől függetlenül semmi baj vele, ha az ember nem sajnálja azt a pár másodperc extra melót a hűtőcsapolásra. Ezt is szét lehet tuningolni, hogy tudjon mindent amit kell. A PID hiányát lehet rutinnal (fejhőmérő/hűtőcsapolás) pótolni, a hőstabilitás és a vízterítés pazar, előáztatás tuning, roto pumpa benne, nekem ennyi elég. Ja és tényleg szépek