- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vTamas35
csendes tag
Engem három év alatt nem sikerült meggyőznie senkinek, hogy cseréljem le, pedig kaptam érte eleget.
Az E61 is inkább szerelem gyerek mit racionális döntés, de ettől függetlenül semmi baj vele, ha az ember nem sajnálja azt a pár másodperc extra melót a hűtőcsapolásra. Ezt is szét lehet tuningolni, hogy tudjon mindent amit kell. A PID hiányát lehet rutinnal (fejhőmérő/hűtőcsapolás) pótolni, a hőstabilitás és a vízterítés pazar, előáztatás tuning, roto pumpa benne, nekem ennyi elég. Ja és tényleg szépek 

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 4 akku, koffer, szűrők
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű, C0, 2028.06.13-ig garanciális
- LEGO Starwars / Minecraft / HarryPotter / Technics - Bontatlan ÚJ
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL (5160)
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az E61 is inkább szerelem gyerek mit racionális döntés, de ettől függetlenül semmi baj vele, ha az ember nem sajnálja azt a pár másodperc extra melót a hűtőcsapolásra. Ezt is szét lehet tuningolni, hogy tudjon mindent amit kell. A PID hiányát lehet rutinnal (fejhőmérő/hűtőcsapolás) pótolni, a hőstabilitás és a vízterítés pazar, előáztatás tuning, roto pumpa benne, nekem ennyi elég. Ja és tényleg szépek