Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
von toth
tag
válasz
FefeeX
üzenetére
Szerintem nyugodtan elengedheted ezt az új dolgot, mert hiába a "vigyázok rá" hozzáállás, ha szarból van összepakolva. Egy poémiára vagy egy ötvenezres dedicára nem tudsz vigyázni, mert kétpálcás múűanyagra nem lehet. Elöregszik a műanyag és kicserélik gariban egy másikra, vagy egy még szarabbat tudsz venni pár év múlva. Hadd érzékeltessem miről van szó. Vettem egy Saeco valami karos gépet vagy 15 éve, tök jó volt, akkor még voltak olyan darált "budget" kávék, amikkel tök jól működött. Valamilyen oknál fogva eladtam, bár semmi baja nem volt, de hát 8 éves is elmúlt tán, azt mondtam amit kapok érte befektetem az újba, nem javíttatom meg, mert biztos nem éri rákölteni. Akkor egy Via venetot tudtam venni, ami már jóval műanyagabb volt és nem is muzsikált úgy, de még elfogadható volt. Ott már gyanakodtam, de pár év múlva eladtam, mert érdekes módon sokkal gyorsabban romlott az állapota, pedig rendeltetésszerűen használtam . Aztán jött a poemia, ami már egy vicc volt, minden műanyag, fele súly, tönkre is ment gariban, ahogy kell. Na akkor fogadtam meg, hogy veszek egy jó régi bevált, helyrerakott cuccot. Mert azt egyszer kell megvenni.
Ja és ha nincs elfogadható darálód és mindent újonnan akarsz, akkor inkább 250-el számolj. Talán az betakarja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest