Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vTamas35
csendes tag
válasz
paljoc
üzenetére
Hát az átlag kávézóknál ez még ülhet is (és ezzel nem az automatákat dícsérem)
Legtöbb helyen még mindíg reggel teletolják a dózert, hogy biztosra menjenek, ha estleg a kávélánctól kapott bolti kávé valami csoda folytán nem lenne döglött alapból, tömörítés max a darálóra erősített csodával, majd áttolnak 80ml-t a 7 grammon...
Ennél simán jobbra lehet belőni az asszony automata Jura F50 csodáját. Az irodában is körbeszólt a titkárnő, hogy vigyázzunk, mert erősebb lett a kávé, finomabbra állították az őrlést, így már majdnem 10 másodperc alatt jött le a dupla 
Egyébként a fenti köröket én is bejártam. Kotyogós, Poemia, Jura ... és mindíg tök büszke voltam magamra, hogy mekkorát léptem előre minőségben. Aztán elkezdtem utánaolvasni a témának, meg megkóstolni pár tényleg jó kávét és hirtelen, valahogy lett a konyhapulton plussz 60 kiló vas

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 17 Pro Max - Deep Blue - 256GB - ONE - ÚJ - 3 Év Jótállás.
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Gamer PC AMD Ryzen 3500X/16GB DDR4 /Nvidia 1650 4 GB/256 GB SSD + 1 TB HDD 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Legtöbb helyen még mindíg reggel teletolják a dózert, hogy biztosra menjenek, ha estleg a kávélánctól kapott bolti kávé valami csoda folytán nem lenne döglött alapból, tömörítés max a darálóra erősített csodával, majd áttolnak 80ml-t a 7 grammon...
Ennél simán jobbra lehet belőni az asszony automata Jura F50 csodáját. Az irodában is körbeszólt a titkárnő, hogy vigyázzunk, mert erősebb lett a kávé, finomabbra állították az őrlést, így már majdnem 10 másodperc alatt jött le a dupla