- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Visszaszózó patron nélkül?
: Azt nézem, hogy a nordába nincs ám olyas sok anyagossi. Arra gondoltam, hogy rakok bele himalájasót (mert abban van egy s más, bár nem találtam pontos összetételre vonatkozó leírást), még van itthon kálcium, magnézium azt hátha jó irányba viszi el az ízeket az itthoni vegykonyha. Kontrollnak meg rápróbálok a nordával.
Eddig ez azért nem jutott eszembe mert el akartam kerülni a vízkövesedést, de ha ez kell ahhoz, hogy összébb álljon a kép, akkor ezen ne múljék. Amúgy is időnként vízkőtelenítek :-) így max már majd nem csak placebóból fogom ezt tenni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Google Pixel 9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
: Azt nézem, hogy a nordába nincs ám olyas sok anyagossi. Arra gondoltam, hogy rakok bele himalájasót (mert abban van egy s más, bár nem találtam pontos összetételre vonatkozó leírást), még van itthon kálcium, magnézium azt hátha jó irányba viszi el az ízeket az itthoni vegykonyha. Kontrollnak meg rápróbálok a nordával.