Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kávé Kálmán
tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
"Filterőrlőt szerettem volna, de azokat kávékalmár lefoglalta, nekem csak az E maradt."
Mielőtt mán megen fekete seggűvé válnék. Egy cimborám (két éve rágom a fülét, hogy vegyen a Caravel-jéhez tisztességes őrlőt) első reggel lefoglalta a Lido E-T. Majd másnap mikor áttalicskáztam az árát Doug-hoz megkérdeztem van-e még eladó Lido-ja és megvettem az utolsó Lido 2.
Amúgy Doug-nak nincs filter őrlője. Az összes jelenlegi Lido-ban kukkra ugyanaz a mechanika és Etzinger kések vannak (Doug szerint), az E és a E-T állítása sűrűbb menetemelkedést kapott mindössze.
Ergo a Tiéd alkalmasabb (egyszerűbben használható mindenre) mint az enyém. De ugyanúgy tudja mindkettő az eszpresszó és filter finomságot (durvaságot).
Amúgy minden egyebet megerősíthetek. Doug és Barb kjófej figurák. Sokat beszélgettünk egymással (őrlőkről, karos gépekről, kávékról, másoló-bajnokokról, akik a legritkább esetben kínaiak :-)). Le se merem írni, melyik gépet tartja a legnagyobbra a kiskarosok közül :-).
Múlatta nálunk is az időt, mert nagyon kíváncsi volt a Strietman-ra, és a nyomásmérő kit-ekre. Azt állítja, h nem kell kopizástól tartanom. Erre azért nem vennék mérget. Igazi hippi figura egy totál konszolidált, angyali feleséggel.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Samsung Galaxy S22+ 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest