- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- SCYROX V8 gamer egér
- Szólánc.
- Érdekes történések a hardveraprón...1.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy Biztonsági őr kalandos útja 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
8
senior tag
Egerszeg-Nagykanizsa környékén tudtok kutyapanziót, ahova 9-10 napra el lehet helyezni farkaskutyát? Saját kennelbe kéne, többi kutyát sajnos nem tolerálja hosszabb távon összezárva
brutál árak vannak, lehetőleg 4000ft/nap alatt keresek (tápot viszünk)sajnos az eddigi bejáratott hely megszűnt..
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 7.500Ft. Privát üzenetben küldöm
-
A Zéé
addikt
Sziasztok!
Cella zárlatos Parkside Performance 4Ah akksi ingyen elvihető, ha valaki érte jön a Hegyalja utcába. Az 4 cellában van élet, az ötödik viszont süket.Just a simple Lineman...
-
Hocsika
tag
Sziasztok!
Lenovo M10 tablet usb-c töltő csatlakozó javításhoz kellene kontakt. Egerszegen kihez lehetne vinni?
Köszi! -
-
atees
őstag
válasz
bitpork #8596 üzenetére
Mi a cél ? menü? vagy rendes fő étel ? Van nagyon drága ami nagyon jó, meg van 1-2 ami nem rossz.
Nagyon drága és nagyon jó: Szőllőskert étterem
Nem rossz: Medgyaszay, Mini étterem[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Szejasztok Béláim az Úrban!
Nagykanizsán tudtok ajánlani jó éttermet?Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
rétisün
veterán
eladó alkatrészek: Intel proci+hűtő, DDR4 memória
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
vallas
őstag
Komplett dell gép monitorral eladó [link] topic lakóknak kis kedvezmény
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
rétisün
veterán
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
barnam_
nagyúr
Bedobom ide, ha valakinek még hiányozna a VGA a karácsonyi fa alól:
XFX Radeon RX 6750 XT QICK 319 eladó, ÚJ BONTATLAN -
rétisün
veterán
eladó fél konfig (félkonfig?) , stalker2-vel is boldogul(t) egy geforce 1660 ti társaságában.
-
Jocy
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Eladóvá vált egy iPhone 15 Pro 256GB újszerű állapotban!
Itt [link] megtekinthető a hirdetés. Személyes átvétel esetén némi alku belefér! -
vallas
őstag
Eladó DDR4 ram 2X8 GB [link]
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
vacs
veterán
-
A Zéé
addikt
Sziasztok!
M.2 SSD rögzítő távtartó és csavar nem lapul valakinek a fiókjában?
Ilyen kellene:Just a simple Lineman...
-
válasz
parandroid #8583 üzenetére
Igen, úgymond buta, de túláramra tönkremehet.
Főleg ha a hűtés alul van méretezve.A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
parandroid
félisten
De ha jól tudom, ott is a vezetékezés, vagy a ‘foglalat’ megy tönkre, nem maga a led, nem? A dióda, mint olyan, eleggé hülyebiztos dolog, csak egy áramra fényt kibocsátó kavicsdarab.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
válasz
parandroid #8581 üzenetére
Ezt sajnos rosszul tudod. Meg tudod hibásodni a LED is.
Van itthon jó pár selejtes lámpa amiben 1 LED-et kéne csak kicserélni és menne.A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
parandroid
félisten
válasz
rétisün #8580 üzenetére
Maga a led nem tud tönkremenni, egyszerűen nincs mi tönkremenjen rajta, csak egy darab égetett homok. Ami meghal, az a vezérlő elektronikája, vagy a vezetékezése, ami nehezen tolerálja az üzemi hőfokot. Minél olcsóbb kínai fos, annál kevésbé.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
rétisün
veterán
válasz
PeterZZ #8578 üzenetére
google térkép szerint még megvan.
(#8579) belaazallat: közben úgy tűnik, nem a leddel volt gond, odébb volt egy érintkezési anomália, talán most sikerült orvosolni.
-
belaazallat
addikt
válasz
rétisün #8577 üzenetére
Üdv! Nekem eddig a "kiégett" ledek, vagy villogni, vagy nagyon halványan kezdtek világítani. Legyen az izzó, vagy autóba beszerelt különböző foglalatú ledek.
Biztos ki lehet valahogy mérni! Elektronikában nem vagyok otthon ennyire.[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
rétisün
veterán
két kérdés, hátha még jár valaki errefelé.....
az létezik, hogy egy led egyszer csak nem világít? gondolom igen, az se tart örökké. konkrétan a számítógép bekapcsolt állapotát jelezte eddig. gondolom 5 voltos, mivel PC-ben volt
a másik, hol lehet most Egerszegen kapni ledet? a Csipkeház alatt az elektronikai bolt már vagy ezer éve elköltözött (bezárt?)
ja, még egy: hogy tudom megnézni valami amatőr módszerrel, jó-e a szóban forgó led?
[ Szerkesztve ]
-
-
_kovi_
aktív tag
Üdv, nem jön esetleg valaki Veszprém felé a napokban? Egy csomagot kellene elhozni. Természetesen nem ingyen kérném.
-
vacs
veterán
Hello.
Az MVM iroda átköltözött a Zalaegerszeg Kossuth Lajos utca 34-be (a korábbi Berzsenyi útról)?
Azért kérdezem, mert a weboldalon ezt a címet írják!Kicsit OFF, bocsi.
(^)(>.<)(^)
-
Archttila
veterán
Sziasztok!
Olyan megbízbató Zalaegerszegi fórumtársat keresek, aki egy minimális összegért cserébe megvenné és FoxPost-ba feladná nekem az alábbi fülhallhatót [link][ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Rick4
félisten
Szia,szokt, kérnék egy kis segítséget!
Keresem azt az zalaegerszegi embert, vállalkozást, aki Citroen autókon tud kamera újratanítást, újrakalibrálást végezni. Ti lehet ismeritek, én csak azt tudom, hogy a minap csinált egy ilyet, és sikerült a művelet, de sajnos nem tudom, ki ő, viszont szükségem lenne az elérhetőségére..
Köszi előre is.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Kuruc2
senior tag
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
barnam_
nagyúr
Üdv,
Akad valakinél régifajta, Lenovo körcsatlakozós 90W-os töltő?
Olyan mint a képen is látható: [kép] -
Sh4rKy
senior tag
Sziasztok!
Eladó pár Samsung készülék, ha esetleg valakit érdekel
Samsung S23
Samsung Z Fold4
Samsung Galaxy Watch 5 LTE 40mmÉs nem sokára lesz egy eladó S22 Ultra 512GB fekete színben, valamint még egy Watch 5 LTE 40mm, de az arany színben.
Valakit érdekel, privátban jelezzen.
Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...
-
parandroid
félisten
válasz
parandroid #8553 üzenetére
Ja, ha micro towert találsz i5-tel, az se baj, de legalább gen8 kéne, hogy mókolás nélkül menjen rá a win11.
p
-
parandroid
félisten
Ja, anyósnak kéne valami a gen2-es, hdd-s dell mini helyett. Egy ilyen 8gen i3 ssd-vel megint ellenne nála vagy 5 évet. Csak szólj mielőbb, mert ha nem találsz, jövő hét csütörtökig meg kell jönnie annak, amit itt rendelek.
p
-
vallas
őstag
válasz
parandroid #8551 üzenetére
Bakker.... már jelentkeztek érte, azért jegeltem is....
Szentgrótra kéne?
megnézem mi van még pesten.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
vallas
őstag
vigyétek....
Komplett asztali Dell gép
topiclakóknak kedvezmény jár
[link].............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
ZS3NI
őstag
Sziasztok,
Valakinél nincs véletlen tetőbox amit nem használ? Szeretnék venni egyet, családi nyaraláshoz. Minél nagyobb annál jobb, pl. Thule Touring L.IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Kuruc2
senior tag
Van aki megtud javítani egy nemrégi powerhalott mini pc-t? bmax b3 plus.
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
.bruszli.
senior tag
válasz
belaazallat #8544 üzenetére
Sziasztok !
Lenne valakinek elfekvőben egy 8 GB DDR3 memóriája ? Esetleg 4 vagy 2x4 GB cserével,beszámítással ?...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
belaazallat #8539 üzenetére
5-6 éve nálunk is hibátlanul teszi a dolgát, teljesen rendben van a minősége
Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...
-
vallas
őstag
Sziasztok,
Eladó Dell optiplex 5060-s gép 2 db
[link]
Topiclakóknak kedvezmény................IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
válasz
belaazallat #8539 üzenetére
Hmm így már elgondolkodtató.
Szekrényeik széthullottak kb 5-6 év után.A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
belaazallat
addikt
Ezt a Jyskes ágyrácsot használtuk bő 6 évet, majd odaadtuk rokonoknak, mert más méretű ágyunk lett. Rokonék azóta is használják. Én a 127 kilómmal terheltem, rokon is hasonló súlyba van, szóval bírja szerintem.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
válasz
belaazallat #8537 üzenetére
Jysk-et hanyagolnám, az ott vásárolt cuccok sosem bizonyultak elég tartósnak.
Ehhez hasonlónk van: [link]A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Ennél íveltebbre gondolsz? [link] Mondjuk, amit mi vettünk az ívesebb valójában.
-
Sziasztok,
Már több boltnál is érdeklődtem, de eddig nem találtam olyat ahol forgalmaznának hajlított ágyrácsot.
Ahol 10 éve vettük (Zrínyi út) ott sem tartanak már.
Valakinek tudja, hogy hol forgalmaznak még ilyet?A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
vallas
őstag
Sziasztok,
Valakinek nincs egy egyszerű eladó szgép háza, akár táppal is matx-s laphoz kellene...
AZ igazi az lenne ha m.2-s 256 GB-s SSD-t be tudnál számolni... van 2 db-m
valami ilyesmi lenne az igazi...Köszi...
És Előre is Boldog Karácsonyt a topiclakóknak.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Zalaegerszegen hol lehet venni 3D-s műfenyőt Tesco+Praktiker-en kívül (az se baj, ha emberi áron van)?[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vallas
őstag
Sziasztok,
Eladó Samsung S10 mobiltelefon. [link]
Topik lakóknak kedvezmény.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
profiler`
csendes tag
Sziasztok!
2.1 Creative hangfalszett = 4000 Ft
[link]INGYEN ELVIHETŐK:
- CD és DVD állványok (fém vagy műanyag)
- kis katódsugárcsöves TV-k távirányítóval (Samsung vagy Grundig)
- HP Deskjet 5550 tintasugaras nyomtató (CSI: Miami Edition)Fotót PÜ-ben küldök, ha szükséges.
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
-Samsung 970 EVO Plus 500 GB M.2 SSD dobozos, garanciális nem tudom meddig.
-Kingston 512 GB M.2 SSD OEM
Árat nem írok, eladni szeretném. Korrekt ajánlatért vihetők.
Gép bontásából maradt, kondiciót nem tudok nézni. A Samsung kb 1,5 éves lehet, de 1 éve nincs gépben.
A Kingston 4 éves lehet kb.
Amíg megvolt a gépem, hibátlanul tették a dolguk.[ Szerkesztve ]
-
Immy
őstag
Ha valaki esetleg üres új dvd tokot keres:
https://hardverapro.hu/apro/28_db_ures_dvd_tok/friss.htmlvagy régi lenovo töltőre van szüksége:
https://hardverapro.hu/apro/lenovo_toltok_eladok/friss.htmlApró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
8
senior tag
Nagyon korrekt ember üzemelteti a parkolót, ami tiszta, rendezett, zárt, bekamerázott. Ingyen transzfert is biztosított a vasútállomásra oda-vissza
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 7.500Ft. Privát üzenetben küldöm
-
8
senior tag
Normális, megbízható vízszerelőt tudna valaki ajánlani?
-
8
senior tag
Közben találtam egy őrzött parkolót
google maps [link]
Cím: Nagykanizsa, Buda Ernő u. 13. - Őrzött parkoló, Ipari Park
Telefonszám +36 - 30 - 385 - három nyolc öt ötSzimpatikus volt az ember a telefonban, transzfert is biztosít a vasútállomáshoz, 2000Ft/nap
Majd ideírom, hogy konkrétan mi volt a tapasztalatom
-
8
senior tag
erre valaki?
(fyi a kollégának írtam, ők nem találtak, és a facebook csoportban is feltettem a kérdést)
[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
figyelek köszönöm, mielőtt megírtam ide, azelőtt láttam a hozzászólásod és a tanácsod, és írtam a face csoportba is már, sőt, a kollégát is kérdeztem privátban, hogy lett-e megoldás (nem)
de azért remélem nem baj, hogy megkérdeztem itt
[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
Szia.
Valójában nem figyelsz eléggé.
Én egy kb két hónapos hozzászólást linkeltem, ahol azt kérdezik, mint te, ő se kapott itt választ, én tanácsoltam neki, hogy Facebook csoportban érdeklődjön.
Bár, ha végig görgetéd a linkem, akkor a te hozzászólásod is bejön, jogos!
Tehát face csoport, esetleg írj kp78-nak privátban és kérdezd meg tőle.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
8
senior tag
linkelted a hozzászólásomat
ez mi akar lenni?52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 7.500Ft. Privát üzenetben küldöm
-
8
senior tag
A nyáron három napra (két éjszakára) megbízható, lehetőleg őrzött parkolót keresek Nagykanizsán.
Lehetőleg a vasútállomás közelében, de gyakorlatilag bárhol (vonattal megyünk Horvátországba).
Nem szívesen hagynám a vasútállomás parkolójában ennyi időre.Bármilyen javaslatot szívesen fogadok
-
vallas
őstag
Halihó, eladó komplett Dell gép monitorral...
[link].............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
Imy
veterán
Lenne egy eladó 24-es UHD samsung monitorom. [link]
-
Jocy
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy eladó Phanteks P400A típusú fekete számítógép házam. [link] Mindene megvan, szép állapotban, dobozában adnám lehetőleg helyben (Zalaegerszeg). Ár:23e Ft.[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Sziasztok!
Nagykanizsaiak, vagy Nagykanizsán helyismerettel rendelkezők véleményét kérném szépen.
Bp-ről érkezőknek ott kellene hagyniuk vhol 2 db személyautót a húsvéti ünnepek +/- 1 nap idejére ( 5 éjszakára), mivel onnan egy közös kisbusszal lenne a tovább utazás.
Van valakinek ötlete / tanácsa, h hol lehetne letenni 2 személyautót ennyi időre, ahol épségben, minden alkatrészével együtt megvár minket?
Fizetős, őrzött parkoló gondolom nincs NK-n.
Előre is„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
PeterZZ
kezdő
Sziasztok!
32 GB micro SD kártya esetleg elfekvoben valakinél? -
vlaci79
senior tag
Sziasztok, kallódik valakinél
Micron 4GB 2400MHz DDR4 notebook memória ?
VLaci -
vallas
őstag
HA valakinek pince laptop kellene...
[link]
topic lakóknak 10% kedvezmény................IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
Kuruc2
senior tag
válasz
#72806656 #8501 üzenetére
de van.
---
Media markt meg egy a leggagyibb hely mind közül. Kb termékvisszahordásra jó. Már ha épp van kedvük visszavenni valamit.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest