Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
bacskait
üzenetére
Rám most nem érdemes várni, hónap végén hozza haza ismerősöm.
Ne haragudjatok, hogy itt nem hirdettem meg a rendelést, de nekem is csak szívességet tettek.
Szerintem nem csak a jelenlegi árfolyamon, de egyébként is nyugodtan rendelhettek, mert az itthonihoz képest minden jó áron van, így kizártnak tartom, hogy ha nem jön be, akkor ne lehetne árában 2 nap alatt eladni.
Egyébként ahogy olvastam, a sorrend a gyári LM, aztán a LM Strada, és mindenek felett a VST. Itt sokkal drasztikusabban fogalmaznak arról, hogy mennyivel jobb a VST, mint a Strada, ez alapján pedig azt a következtetést vonnám le, hogy mégis ugyanaz.adp: nem kizárt, hogy adott kávéval ott van az őrlemény mennyiségének felső határa. Mióta rászoktattam páromat a kávéra, azóta nem nagyon használom a nyitott kart, viszont arra emlékszem, hogy ha túltöltöttem, akkor nekem is össze-vissza spriccelt. Pont itt a fórumon kaptam a tippet, hogy próbálkozzak kevesebbel.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- VR topik
- RAM topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro Max - Silver - 128GB - ÚJ - Biztosító által cserélt
- RÉSZLETRE .Bankmentes kamatmentes. OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ne haragudjatok, hogy itt nem hirdettem meg a rendelést, de nekem is csak szívességet tettek.