Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adp
őstag
2-t csapoltam vele, de valahogy nem tudtam még eltalálni. Elsőre kb azonnal megindult 3mp után, de mégis 27mp alatt jött le az 1:2 arány. másodjára pedig szépen megindult és jött az egérfarok kb 3-4 mp-en keresztül aztán zubogott, pedig így is több mint 2 hetet pihent pörköléstől számítva. Nem tudom, hogyan kéne ezt belőni. Ízre nem rossz, de bántó kesernye azért ott van.....
az új IMS-be is azt tapasztalom, hogy a GB Classal 16g alatt lehet csatornamenteseket csapolni..... Felette csatornásodik, pedig van wdt, és aero papír. Próbáltam egy nagyobb rugóval rögteleníteni, de kb csak még durvábban rögösödött. Mondjuk eddig ahányszor próbáltam eddig kb csak szarabb lett, nem értem másnál ez, hogy működik?!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bittorrent topik
- Anime filmek és sorozatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Arc Raiders
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 16GB 512GB FHD 1 év gar
- Dell Vostro 3510/i3-1115G4/8GB/256GB M.2/WIN11/Jó akku, 4 óra/Garanciával/Számlával!
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest