Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ez a megfelelő topik, de a Jézuska karácsonyra hozott egy Nescafé Dolce Gusto Piccolo kávégépet. Ebben kérnék egy kis segítséget, hogy amennyiben rendelkezik valaki ilyennel, az hogyan szokta használni?
Én eddig amit próbáltam belőle készíteni az chococino és capuchino volt, de mindkettőnek döntően víz íze volt, mint más. Megpróbáltam tartani az arányokat amit a leírás ad, hogy melyik kapszulát mennyi ideig engedjem, de nem lett az igazi.
Azt is észrevettem, hogy a kapszulákban még nagyon sok "anyag" maradt még miután át lett engedve, ez normális?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Tesla topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mobil flották
- Linux kezdőknek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Gyúrósok ide!
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest