Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
tariattila
üzenetére
Köszi szépen azért! Igazából csak hobbi kávézó vagyok, nem érdekel annyira az íze, csak "finom legyen", apróságok annyira nem vonzanak kávézás terén, ezért is lett ez a gép véve, ritkán lesz használva.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ez a megfelelő topik, de a Jézuska karácsonyra hozott egy Nescafé Dolce Gusto Piccolo kávégépet. Ebben kérnék egy kis segítséget, hogy amennyiben rendelkezik valaki ilyennel, az hogyan szokta használni?
Én eddig amit próbáltam belőle készíteni az chococino és capuchino volt, de mindkettőnek döntően víz íze volt, mint más. Megpróbáltam tartani az arányokat amit a leírás ad, hogy melyik kapszulát mennyi ideig engedjem, de nem lett az igazi.
Azt is észrevettem, hogy a kapszulákban még nagyon sok "anyag" maradt még miután át lett engedve, ez normális?

-
Vasinger!
nagyúr
Hali!
Bár erősen offtopik, de hátha van itt pár kemény kávézó/teázó aki nem éri be egy 0.3-as bögrével. Tehát röviden az lenne a kérdésem, hogy 0.7-1.0 literes kerámia poharat hol lehet kapni, viszonylag olcsóbban? Külföldi webshop is játszik, de főleg itthonról kéne.
Kösz szépen a választ előre is!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Peugeot, Citroën topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest