Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] Gurulunk, WAZE?!
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [Mr Dini:] Mindent a StreamSharkról!
- [Re:] [M0ng00se:] Northwood VS Prescott - Előszó, múltidézés
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
weinmaker
őstag
Teljesen igazad van, mert egy-egy kávéital esetén is nagyon hosszú bejegyzések olvashatók (pl. wikipédia), hogy hogyan kell készíteni, de akár országonként is van eltérés, és persze mindenki azt mondja a sajátjáról, hogy az a tuti.
Ezek csak közelítőleges támpontnak jók, hogy tudja az ember nagyjából mire számítson, vagy hogy milyennek kellene lenni.
Flat white esetén is van ahol sima eszpresszóra megy a tejhab, van ahol dupla, sőt tripla risztrettóval készítik.
Fölöslegesen ezeken vitázni. Mindenki igya és készítse úgy, ahogy a legjobban szereti. Az egész erről szól, hogy kulináris élvezetet nyújtson.
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.