Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
itaprak
csendes tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
Néha megfordul a fejemben, hogy lehetne belőle terméket csinálni, de ahhoz még sokat kellene rajta dolgozni és egyedül kevés is lennék hozzá. Nagyon sok részéhez nem is értek, pl.: fogalmam sincs, hogy kellene egy ilyet piacra vezetni.
Arról az elhanyagolható szempontról már nem is beszélve, hogy abban sem vagyok biztos, hogy a potenciális vásárlok száma meghaladja a 20 főt
, de ezt nem tudom.Ha a forrást publikálom, ahhoz is kell még vele dolgozni, mert előtte rendbe kéne tenni 1-2 helyen a kódot (pl.: dokumentációt írni hozzá), kéne csinálni bekötési ábrákat és leírást, ..stb, mert csak a nyers kódot a githubra kipusholni nem sok értelme lenne

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Venusaur, Charizard és Blastoise 72153 + 40892 Kanto régiói jelvény gyűjtemény
- DJI Flip Fly More Combo (RC 2)
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg + Motion Controller 3 távirányító
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot
- DJI Air 3s drón akkumulátor és Fly More Akkumulátor Kit - 2 akku, töltőHUB
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Razer Tartarus V2 Chroma Gaming Keypad
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Latitude 7290,12.5",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de ezt nem tudom.