- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbuffy
senior tag
Lassan ciki lesz HX el nyomulni. Nagyon komoly ahogy változik a trend. Két év múlva lehet mindenki GS3-al fog menni, bár ott is lesz fanyalgó tuti. Utána mi jön? Slayer? Vagy soha be nem fejezett ultraminimál hiend/ezoteric diy masina milliókért? Vagy mindenki előtúr egy digó kotyeszt és kimegy inkább szocializálódni.
Milyen jó volt mikor még nem kávéztam, csak heti egyszer. Akkor is a Delonghi büntetett tizezerért.
Hiába, no szép hobbi(t) ez is. Szerencsére ezt nem tudom annyira komolyan venni mint az előzőeket, így nincs folyamatos késztetésem, nekem nem tetsző dolgokat a Golgotára vinni es vegigvesszőzni.
Nálunk a dzsotto egy dísz is, design elem, megfér tomdixon és a tarxakum mellett, és a Kopár sem ciki.
Inkább tényleg kéne egy fórumkávézó és ott nyomatni a trippeket mint anno az antikváriumban.
Béke uraim!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest