Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
tag
mindenek előtt: gratulálok a profi kivitelezésért, 5ltetért, kitartó megvalósításért! látszik, h nem kevés energiát, pénzt, időt tettél bele!
én lehet inkább tekergetném!
túl lassú sztem, meg sz@rakodni kell a tetején a fedővel, akkor már mind1, h azt tekerem v a HG karját...
sztem HG One v a Pharos a tuti! (mondjuk, ha pont 2x ilyen gyors lenne...
) 18g, 31mp - Pharos. 18g, 22mp, HG One, ez a DIY, pontosan 1p, sztem irreálisan lassú. érdekelne a Pharos vs HG One-nal kapcsolatosan is a véleményed! (volt vkinek a Pharos-sal már dolga? őrlemény-minőségben megközelíti/eléri a HG-t? a Pharos viszonylagos előnye a hordozhatósága! viszont nem tetszik, h annyit kell ütögetni, h minden őrlemény kihulljon...) idővel a 2 közül vmik beszerzésre kerülne! sztem van annak varázsa, kézzel tekerni! ld pl karos gépek (LaPavoni Europiccola, Cremina, Caravel...) hifis! össze kéne Téged ereszteni Frans-sal, úgy még lehet termék is lehetne belőle... (Frans Goddijn - http://kostverlorenvaart.blogspot.nl) v legalábbis lenne 5lete, h lehetne tovább finomítani! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
túl lassú sztem, meg sz@rakodni kell a tetején a fedővel, akkor már mind1, h azt tekerem v a HG karját...
sztem HG One v a Pharos a tuti! (mondjuk, ha pont 2x ilyen gyors lenne...