Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: R.I.P.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
Bakker, magyarázza már el nekem valaki, mi folyik itt!

Mér kellett rászàlni Kávékalmárra...?
Majd ha valamelyikőtök csinál olyasmit, mint az a videó, akkor lehet pampogni!
Blaze, vazze, Te is azonnal mektaláltad a süket foltot a padlón! Pedig a béna képeidért nem is szóltunk be (annyit)! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A moderációhoz meg annyit, hogy nem először köt belém, kóstolgat valaki (akit most nem akarok megnevezni
), de valahogy mindig egy kalap alá vesznek vele, pedig azt rühellem! Hol olvastátok, hogy valaha belekötöttem volna valakibe vagy szánt szándékkal kóstolgatom (kellő önirónia nélkül, és persze bután, a legelemibb udvariassági szabályok mellőzésével, mint egy autista)? És Parcit hogy-hogy nem moderálják ki, mikor a témához ő is hozzászól...?

Szóval nem értem soxor ezeket. A bajuszkapcsolóról egy süket óvodás automata zombi moderátor miatt jöttem el, aki a társasághoz tartozott, ennek ellenére szórogatta az ütéseket a tagoknak. Ez nekem nem fér bele egy ilyen klub-szerű csevelybe. Az én felfogásom szerint itt egyenrangú játszótársak fociznak, nem állíthat ki senki senkit. A másik fórumon ez megtörtént. Nem szeretném, ha ez is abba az irányba menne...

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Majd ha valamelyikőtök csinál olyasmit, mint az a videó, akkor lehet pampogni!
Blaze, vazze, Te is azonnal mektaláltad a süket foltot a padlón! Pedig a béna képeidért nem is szóltunk be (annyit)! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), de valahogy mindig egy kalap alá vesznek vele, pedig azt rühellem! Hol olvastátok, hogy valaha belekötöttem volna valakibe vagy szánt szándékkal kóstolgatom (kellő önirónia nélkül, és persze bután, a legelemibb udvariassági szabályok mellőzésével, mint egy autista)? És Parcit hogy-hogy nem moderálják ki, mikor a témához ő is hozzászól...?