Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
Bakker, magyarázza már el nekem valaki, mi folyik itt!

Mér kellett rászàlni Kávékalmárra...?
Majd ha valamelyikőtök csinál olyasmit, mint az a videó, akkor lehet pampogni!
Blaze, vazze, Te is azonnal mektaláltad a süket foltot a padlón! Pedig a béna képeidért nem is szóltunk be (annyit)! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A moderációhoz meg annyit, hogy nem először köt belém, kóstolgat valaki (akit most nem akarok megnevezni
), de valahogy mindig egy kalap alá vesznek vele, pedig azt rühellem! Hol olvastátok, hogy valaha belekötöttem volna valakibe vagy szánt szándékkal kóstolgatom (kellő önirónia nélkül, és persze bután, a legelemibb udvariassági szabályok mellőzésével, mint egy autista)? És Parcit hogy-hogy nem moderálják ki, mikor a témához ő is hozzászól...?

Szóval nem értem soxor ezeket. A bajuszkapcsolóról egy süket óvodás automata zombi moderátor miatt jöttem el, aki a társasághoz tartozott, ennek ellenére szórogatta az ütéseket a tagoknak. Ez nekem nem fér bele egy ilyen klub-szerű csevelybe. Az én felfogásom szerint itt egyenrangú játszótársak fociznak, nem állíthat ki senki senkit. A másik fórumon ez megtörtént. Nem szeretném, ha ez is abba az irányba menne...

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Crimson Desert
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OpenWRT topic
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Majd ha valamelyikőtök csinál olyasmit, mint az a videó, akkor lehet pampogni!
Blaze, vazze, Te is azonnal mektaláltad a süket foltot a padlón! Pedig a béna képeidért nem is szóltunk be (annyit)! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), de valahogy mindig egy kalap alá vesznek vele, pedig azt rühellem! Hol olvastátok, hogy valaha belekötöttem volna valakibe vagy szánt szándékkal kóstolgatom (kellő önirónia nélkül, és persze bután, a legelemibb udvariassági szabályok mellőzésével, mint egy autista)? És Parcit hogy-hogy nem moderálják ki, mikor a témához ő is hozzászól...?