- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
Bakker, magyarázza már el nekem valaki, mi folyik itt!

Mér kellett rászàlni Kávékalmárra...?
Majd ha valamelyikőtök csinál olyasmit, mint az a videó, akkor lehet pampogni!
Blaze, vazze, Te is azonnal mektaláltad a süket foltot a padlón! Pedig a béna képeidért nem is szóltunk be (annyit)! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A moderációhoz meg annyit, hogy nem először köt belém, kóstolgat valaki (akit most nem akarok megnevezni
), de valahogy mindig egy kalap alá vesznek vele, pedig azt rühellem! Hol olvastátok, hogy valaha belekötöttem volna valakibe vagy szánt szándékkal kóstolgatom (kellő önirónia nélkül, és persze bután, a legelemibb udvariassági szabályok mellőzésével, mint egy autista)? És Parcit hogy-hogy nem moderálják ki, mikor a témához ő is hozzászól...?

Szóval nem értem soxor ezeket. A bajuszkapcsolóról egy süket óvodás automata zombi moderátor miatt jöttem el, aki a társasághoz tartozott, ennek ellenére szórogatta az ütéseket a tagoknak. Ez nekem nem fér bele egy ilyen klub-szerű csevelybe. Az én felfogásom szerint itt egyenrangú játszótársak fociznak, nem állíthat ki senki senkit. A másik fórumon ez megtörtént. Nem szeretném, ha ez is abba az irányba menne...

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- Kolink PCIe 5.0 x16 Riser kábel 90 -os hajlított csatlakozóval (300 mm)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Majd ha valamelyikőtök csinál olyasmit, mint az a videó, akkor lehet pampogni!
Blaze, vazze, Te is azonnal mektaláltad a süket foltot a padlón! Pedig a béna képeidért nem is szóltunk be (annyit)! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), de valahogy mindig egy kalap alá vesznek vele, pedig azt rühellem! Hol olvastátok, hogy valaha belekötöttem volna valakibe vagy szánt szándékkal kóstolgatom (kellő önirónia nélkül, és persze bután, a legelemibb udvariassági szabályok mellőzésével, mint egy autista)? És Parcit hogy-hogy nem moderálják ki, mikor a témához ő is hozzászól...?