- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
sziasztok! megvettem életem első kotyogós kávéfőzőmet.
ezek az instant kávék rendesen cukrozva jók csak, édesítővel ihatatlanok, így gondoltam itt az ideje kipróbálni amit javasoltatok. úgyhogy vettem kemény 5000 pénzért egy belépő szintű masinát. meg hozzá omnia silk nevezetű őrölt kávét (tehát nem babot, az még a jövő zenéje). próbafőzés után kipróbáltam élesben is és hát bakker komolyan mondom nagyon jó lett! pedig ez az omnia gondolom valami olcsó szar, de én egyelőre ezt is élvezem. eddig csak ismerősöknél tudtam olyan kávét inni ami édesítővel is jó ízű volt, most végre itthon is megtehetem ezt
. 2 kérdésem lenne, ez a kávé amit vettem ez milyen minőségűnek számít? illetve ha magamnak őrölném a kávét az még egy ennyire nagy lépcső lenne, mint az instantról az őrölt kávéra váltás? mert akkor érdemes ezzel is foglalkozni. kösz a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ezek az instant kávék rendesen cukrozva jók csak, édesítővel ihatatlanok, így gondoltam itt az ideje kipróbálni amit javasoltatok. úgyhogy vettem kemény 5000 pénzért egy belépő szintű masinát. meg hozzá omnia silk nevezetű őrölt kávét (tehát nem babot, az még a jövő zenéje). próbafőzés után kipróbáltam élesben is és hát bakker komolyan mondom nagyon jó lett! pedig ez az omnia gondolom valami olcsó szar, de én egyelőre ezt is élvezem. eddig csak ismerősöknél tudtam olyan kávét inni ami édesítővel is jó ízű volt, most végre itthon is megtehetem ezt