Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-bali3
senior tag
Vagy olvass vissza a kereső segítségével, hogy kotyogóshoz mit ajánlanak vagy indulj el a paljoc, kapucziner, kvzzz.hu vonalon egy neked megfelelő ársávban.
Digitalnomad:
Ha egy kicsit is odafigyeltél és úgy tűnik a leírásodból, akkor szerintem már verted a Semiramist...legalábbis első és utolsó kóstolásom elég elszomorító volt ott, pedig még csak nem is voltak akkor nomád körülmények
-
vendingo
veterán
GB-el én mindig 2 kanál cukor+tej kombóval ittam a kávét.
Pavonizás kezdetén bele tettem a szokásos 2 kanál cukrot+tejet és alig bírtam meginni, redukáltam 1 kanál cukorra és minimális tejre az adagot.
Most úgy vagyok, hogy fél kanál cukor és kb. 1 kis kanálnyi tejjel iszom a kávét, lassan elmarad majd mind a kettő.
Gb-el ugyan ez nem működik, valahogy más ízek vannak, pavonival sokkal selymesebb lágyabb ízek jönnek elő.
-
ugye most nem fogsz nevelési tanácsokat adni?
de ha már rákérdeztél: ugyan 15 év és 8 hónapnyira vagyunk még a 16-tól, ergo kicsit korai a tervezés, de úgy gondolnám, hogy alapvetően bátorítani, támogatni tudom majd a gyereket, és nem annyira előre eldönteni, hogy mit csináljon és végigverni az általam elképzelt úton. szerintem a starbucks hülyeség, de ha ő starbucks-ozni akar, egész biztosan nem fogok balhézni vele miatta. maximum meggyőzni tudom, ha szerencsém van, hogy miért ne tegye. -
SLYM
veterán
elég gyorsan fogy a kis 250 grammos omnia silk kávé amit vettem, ízlik mindenkinek, így lassan aktuális egy újat vegyek, de most valami jó fajtára szeretnék benevezni. ennek a kávénak olyan 2500 forint körül van kilója, innen szeretnék jelentőset előre lépni. ami számít, hogy a sima kis 5000 forintos kotyogósomban is meg lehessen jól főzni és előre ledarált legyen a kávé. illetve a sejmes ízt jobban kedvelem, mint a karcosat. köszönöm
-
lagoon79
tag
hali, omnia valóban nem tartozik az itt értékelt kategóriába, viszont minden viszonyítás kérdése

másik kérdésre válaszolva, ha te darálód a kávét, az egy nagyon nagy lépés minden esetben egy bolti őrölthöz képest!!! egyébként meg ez egy olyan lejtő, amin elég könnyű tovább csúszni, tehát hajrá

-
5381
aktív tag
Én évekig öntöttem magamba az instantokat, tetszett, mert gyors.
Egy hónapja van meg a Brikka és valóban más úgy kávézni, hogy rászán az ember egy kis időt. A korábban macerásnak gondolt folyamat, most megtetszett, még a mosogatással együtt is. Ma jött meg az őrlőm, már előre látom, hogy így még jobban szeretek majd itthon kávézni
Akkor még az ízekről és illatokról nem is esett szó. -
tariattila
veterán
béna?
az instant meg hányás...toobee kartárs jól mondja

az alapokat vázoltam csak...
felőlem vehetsz a brikka mellé elektromos darálót is (nem propellerest)
és vehetsz a brikka helyett is valamirevaló karos gépet is...
a podos megoldást is ajánlják (én nem 'hiszek' benne)
automacát is vehetsz 40-50-ért (erről se akarok beszélni
)a variációk száma végtelen
a Brikka pedig nagyon szép!
szebb mint egy kétszázezres Jura gép (NEKEM) -
tariattila
veterán
szia!
azt, hogy az energiaitalokról 'lejöttél' azt nagyon jól tetted!
jól indult a hozzászólás! az instantkávékig
itt nem nagyon fog senki ilyesmit ajánlani!
de egy kézi örlő + egy Bialetti Brikka "kotyogós" nem nagy beruházás!
a vele eltöltött pár perc kézimunka pedig bele kell férjen a kávézás rituáléjába...amiről az egész szól...
mármint, hogy kicsit lassít az ember és pár perc nyugalomban élvezi az ízeket, vált pár szót akivel issza... vagy magával

uff.....szóltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fogyjunk le!
- Gyúrósok ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
de ha már rákérdeztél: ugyan 15 év és 8 hónapnyira vagyunk még a 16-tól, ergo kicsit korai a tervezés, de úgy gondolnám, hogy alapvetően bátorítani, támogatni tudom majd a gyereket, és nem annyira előre eldönteni, hogy mit csináljon és végigverni az általam elképzelt úton. szerintem a starbucks hülyeség, de ha ő starbucks-ozni akar, egész biztosan nem fogok balhézni vele miatta. maximum meggyőzni tudom, ha szerencsém van, hogy miért ne tegye.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)