Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
Ha már szóba került a Flair, akar tőletek is megkérdezem:
Flair Classicot és Flair 58-at használok felváltva. Elutaztunk szüleimhez, ahol csak a Classicon csapoltam, majd itthon az 58-asból. Ugyan az a kávé, és a következő meglepetésben volt részem:
A Classic 13 grammból minden alkalommal kiváló, szinte elronthatatlan eszpresszót adott. Értem ezalatt, hogy az az igaz testes, karakteres, tömény, csoda eszpresszó. 1:2 arányban.Itthon az 58-ason megközelíteni sem tudom ezt az eredményt. Próbáltam 16-os és 18-as Rebeka kosárra, 12-18 IMS kosárral, 1:2 alá engedve. A bar ugyan annyi, a csapolási idő ugyan annyi, a kávé egyforma, az őrlő szintén (persze a beállítás más. Az 58 sokkal finomabbat kér) És mégis sokkal üresebbnek, vizesebbnek érzem az 58-ason csapolt kávét.
Ennek az okára próbálok rájönni. Mást eddig nem találtam, mint a Classic kosarában sokkal magasabb az őrlemény szintje mint az 58-as kosárban.
Jelenleg ott tartok, hogy az 58-as sokkal kényelmesebb, egyszerűbb de a Classic sokkal finomabb kávét ad. Merre induljak, hogy próbáljam megközelíteni a Classic szintjét? Mi lehet egyáltalán a baj? Vagy mi a jelenség oka?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ingatlanos topic!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest