- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
Szép napot kívánok mindenkinek!
Teljesen amatőr szinten vagyok, de javulni szeretnék kávéfőzés terén. Jelenleg egy Bialetti Moka Espress-t használok, de a Jézuska egy (bevallottan is) kínai Blitzwolf-al fog meglepni. (itt találtam róla nagyon részletes és nekem nagyon tetsző cikket).
Látom, hogy ez a lépcsőfok csak nekem nagy az itteni szinthez képest... De nekem most ennyi fért bele.
Kérlek benneteket, hogy ajánljatok a szintemnek megfelelő topicot, fórumot, ahol bátran kérdezhetek. Hülyeségeket is. Az itteni összefoglalót alaposan elolvastam, linkeket nyitottam és olvastam ott is... De maradtak kérdések bennem. Jó eséllyel megmosolyogtatók számotokra, nekem viszont fontosak.
Ha pedig mégis szabad itt is, kérlek, írjátok meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest